Selvfølgelig!

Selvfølgelig kan I blive bedre til service – og jeg er her for at hjælpe jer!

I kan starte allerede i dag, og I når I først er i gang, ønsker I aldrig at stoppe den udvikling mod at blive bedre og bedre hver dag.

Hvad jeg kan hjælpe med?

Sammen med Jer bygger jeg en klar og enkel strategi, så virksomhedens ledere og medarbejdere arbejder i samme retning, og ikke mindst har tillid til hinanden.

Min rolle er ikke kun at coache fra sidelinjen – jeg hopper også gerne direkte ind i kampen, hjælper med at få kulturen på ret sæt, arbejder side om side med alle i teamet og holder samtidigt lederne ansvarlige for at sejle i den rigtige retning.

Mine ekspertiser er:

  • Skabe og udvikle en motiveret og begejstret kultur, med udgangspunkt i verdens bedste service.
  • Udvikling af idéer og kundeoplevelser, der danner basis for omsætning, vækst og ikke mindst udvikling af Jeres organisation.
  • Arbejde forandringsledelse og inkludering, og hvordan man får en helt organisation til at tænke i muligheder i stedet for begrænsninger. med relationer intern og eksternt.
  • Styrke relations skabende kompetencer, og dermed forbedre kommunikationen både internt og eksternt.
  • Håndtere og bearbejde klager, og gøre disse til store aktiver for virksomheden.

Hvordan kommer vi i gang?

Jeg gerne vide mere om Jeres virksomhed og Jeres udfordringer. Derfor tilbyder jeg en 20 min uforpligtende Skype samtale hvor vi taler om Jeres drømme og udfordringer.

Book Jeres Skype samtale ved at sende en mail på jacob@jacobmikkelsen.dk