Jacob

Jeg hedder Jacob Mikkelsen og service er mit levebrød og min passion

Hotelmand. Foredragsholder og inspirator.

Min passion er det enkle, men kraftfulde budskab, at service er et universelt og ubegrænset energifelt, der forbinder og bor i os alle. Service er ikke noget, vi giver. Service er noget, vi er. Og når vi er det, kan vi berige og inspirere hele verden.

Følg mit livsprojekt: #weloveservice

Jeg er tredje generations hotelmand, og jeg var ikke særlig gammel før jeg som barn begyndte at give en hånd med i driften på mine forældres hotel i Vamdrup.

Flere gange dagligt når mine forældre talte med gæster, hørte jeg sætningen “alt kan lade sig gøre” – og hver gang med et smil. Den sætning har jeg taget til mig som det vigtigste udgangspunkt for at yde en unik service.

Som dreng drømte jeg om at bygge mit eget hotel. Efter Den Kongelige Livgarde stod jeg i døren på Palace Hotel på Rådhuspladsen og tog imod gæster, sørgede for bagage, restaurantreservationer og meget meget mere. Det blev starten på 15 år i den Københavnske hotelverden, heraf seks år som direktør.

I dag er jeg hoteldirektør og medejer af Fredensborg Store Kro, som ligger et stenkast fra Fredensborg Slot. Jeg holder foredrag, laver TV og hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle service kultur og skabe begejstring – alt sammen til glæde for medarbejdere og kunder.